Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Door het plaatsen van een bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden zoals vastgesteld door Bruidsbedankje.

  1. Na ontvangst van de betaling zullen wij de bestelling binnen vijf werkdagen leveren op de door u gekozen wijze.
  2. Prijswijzigingen, typefouten, het (tijdelijk) niet leverbaar zijn van een artikel, lichte (kleur)afwijkingen voorbehouden. In overleg met koper kunnen we een alternatief bieden voor het bestelde artikel.
  3. Indien bestelde producten door overmacht van blijvende of tijdelijke aard niet leverbaar zijn, wordt uw aankoopbedrag teruggestort.
  4. Indien de opdrachtgever de bestelling wil annuleren zijn hier kosten aan verbonden. De kosten zijn 20% van het factuurbedrag. Deze annuleringskosten dienen binnen het gestelde termijn aan Bruidsbedankje te zijn voldaan. De bestelling is na ontvangst van deze kosten definitief geannuleerd. Indien de bestelling binnen 3 dagen na het plaatsen van de opdracht geannuleerd wordt, zijn er geen kosten door te berekenen aan de opdrachtgever. De annulering dient ten alle tijden via email aan Bruidsbedankje kenbaar te worden gemaakt.
  5. Bij levering door TNT post is Bruidsbedankje niet aansprakelijk voor eventueel verlies, beschadiging  of vertraging.
  6. De foto’s die geplaatst zijn op de site mogen zonder toestemming van Bruidsbedankje niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Bestelling & levering

Bestelling

Wij adviseren u uiterlijk vier weken voordat uw feest plaatsvindt de bestelling te plaatsen.

Na de bestelling zullen we de bestelde artikelen binnen vijf werkdagen leveren. Mocht er een product onverhoopt niet op voorraad zijn dan zullen wij u binnen 24 uur hierover informeren.

Bezorging

Er zijn twee mogelijkheden die wij kunnen aanbieden voor het bezorgen van uw bestelling.

Zelf ophalen

Bestellingen kunnen bij ophalen contant betaald worden. Het factuurbedrag zullen wij vooraf aan u verzenden via de email.

Per post

De bestelling wordt per post naar u verzonden via TNT of DHL. Let hierbij op dat er € 4,95 aan verzendkosten in rekening worden gebracht.

Bruidsbedankje is niet aansprakelijk voor eventueel verlies, beschadiging of vertraging door TNT post of DHL. Voor België zijn de verzendkosten € 7,95

Betalingen

Bestellingen kunnen met Ideal betaald worden. Na de betaling krijgt u een bevestiging van uw bestelling op uw email adres.